x
doPDF vs novaPDF
doPDFnovaPDF
Encrypt PDF filesNoYes
Sign PDF filesNo
Active PDF linksNoYes
PDF watermarksNoYes
compare all featuresпреземање

Ако doPDF ви се допаѓа, помогнете ни да го промовираме

Најдобар начин за тоа е да им кажете на другите зошто doPDF ви се допаѓа и на кој начин ви помага. Можете да напишете рецензија за doPDF на Интернет страници како Download.com или Tucows.com, да им пратите email-ови на уредниците на списанијата како што се PC World или PC Magazine, или да им раскажете на вашите пријатели за doPDF преку email. Исто така, ќе ни помогне ако ја додадете страницата www.doPDF.com во вашите омилени:


Социјален Bookmarking

Ако користите некоја од web услугите спомнати подолу за споделување и чување на вашите bookmarks он-лајн, може да го додадете www.doPDF.com во списокот на вашите омилени bookmarks. Едноставно, кликнете на иконата или на линкот што се однесува на услугата што ја користите и ќе бидете упатени на надворешна страница каде што можете да се логирате и да ја додадете нашата web страница во вашите он-лајн bookmarks: Bookmark doPDF


Поврзување кон нас

Ако имате Интернет страница или блог, може да ги користите долните банери за поврзување кон Интернет страницата на doPDF:
Стандардна врска:
<a href="http://www.dopdf.com" title="Free PDF Creator, doPDF" >PDF Creator</a>

Banner 468x60:

<a href="http://www.dopdf.com" title="Free PDF Creator, doPDF" ><img src="http://www.dopdf.com/images/banner_dopdf_468_60_exp.png"></a>

Banner 431x80:

<a href="http://www.dopdf.com" title="Free PDF Creator, doPDF" ><img src="http://www.dopdf.com/images/banner_dopdf_431_80_exp.png"></a>

Banner 148x116:

<a href="http://www.dopdf.com" title="Free PDF Creator, doPDF" ><img src="http://www.dopdf.com/images/banner_dopdf_148_116_exp.png"></a>

Banner 80x15:

<a href="http://www.dopdf.com" title="Free PDF Creator, doPDF" ><img src="http://www.dopdf.com/images/banner_dopdf_80_15_exp.png"></a>


Напишете рецензија

Можете да ни помогнете да убедиме други луѓе да го преземат и користат doPDF со рецензија или рангирање на популарните страници за преземање, како што се:


Писма до уредниците

Можете да пратите email до компјутерско списание со коментари за doPDF, пишувајќи зошто и како ви помага:

If you are looking for a PAD file to submit doPDF to a software library download site, use the following file: http://www.dopdf.com/download/xml/dopdf.xml


Кажете им на вашите пријатели

Можете да им го препорачате doPDF на вашите пријатели по пат на email. Подолу е еден пример на тоа што можете да го напишете во email-от (само ископирајте го текстот и внесетете го во вашиот email):

Get the latest news and updates about doPDF

You can stay up-to-date with the latest news about doPDF in several ways:

Other freeware programs you might be interested in

Softland (the company that develops doPDF) is also the maker of two other popular freeware programs, so if you like what we did with doPDF why not try them too: