x
doPDF vs novaPDF
doPDFnovaPDF
Encrypt PDF filesNoYes
Sign PDF filesNo
Active PDF linksNoYes
PDF watermarksNoYes
compare all featuresпреземање

бесплатен PDF конвертор

NEW: doPDF 10.1.111

Преземете

над 20 милиони симнувања

туториал
види видео

Commercial PDF Converter

novaPDF Professional

Преземете

 

Buy novaPDF
20% discount

1

преземање

Бесплатно!

2

Инсталирајте

Перолесно

3

уживаат

нема nags

doPDF се инсталира како виртуелен PDF драјвер за печатач, па по успешната инсталација ќе се појави вашиот список на Печатачи и Факсови. За да конвертирате во PDF, треба само да го отпечатите документот во doPDF бесплатниот конвертор. Отворете некој документ (со Microsoft Word, WordPad, NotePad или која било друга програма), одберете Печати и селектирајте го doPDF. Тој ќе ве праша каде да го сними PDF фајлот и кога ќе заврши, PDF фајлот автоматски ќе се отвори во вашиот подразбиран PDF прегледувач. Видеото подолу покажува како да создадете PDF документ од Microsoft Word (word во PDF):

Главни погодности на употребата на овој бесплатен PDF конвертор

бесплатен PDF конвертор

doPDF 10

Windows 10, 8.1/8, 7, Vista, XP, 2008/2003/2000 Server (32/64-bit)

Mirrors | Changelog

66.7 MB | 10.1.111