Permission to save to this folder

You can ask general questions, share opinions or advices about doPDF.
DunnDeal
Posts: 1
Joined: Wed Apr 07, 2010 2:11 pm

Postby DunnDeal » Fri Apr 09, 2010 6:18 pm

Good morning all:


Windows 7

DoPDF 7.1 Build 330


I try to save to a folder and I get the error message that I did not have permissions to save to that location (folder).

How do I set permissions?



Softland
Posts: 1480
Joined: Thu May 23, 2013 7:19 am

Postby Softland » Tue Apr 13, 2010 12:10 pm

Permissions are based on the logged-in user permission, so if you are an administrator you should have access to that folder. If you are a limited user I suggest you create a new folder where to save the PDF file instead of trying to save to that one that returns the error.



dusty
Posts: 3
Joined: Mon May 03, 2010 11:01 pm

Postby dusty » Tue May 04, 2010 6:20 am

Same problem, but I have permissions - FULL CONTROL in a newly created directory. See my recent post.



dusty
Posts: 3
Joined: Mon May 03, 2010 11:01 pm

Postby dusty » Tue May 04, 2010 10:43 am

New information - this problem seems to exist only when printing to doPDF from a web browser such as IE (IE 8 in my case). When I print from an application such as wordpad or notepad, no error occurs and the PDF file is saved. So, what makes doPDF behave differently with IE than with Wordpad?



planckster
Posts: 1
Joined: Thu May 06, 2010 9:20 pm

Postby planckster » Fri May 07, 2010 4:27 am

I have exactly the same problem in Windows 7 64-bit. Printing from any application except IE8 works perfectly.


Printing from IE8 will only allow me to save the pdf file to my "user name" folder.


Any suggestions?



Softland
Posts: 1480
Joined: Thu May 23, 2013 7:19 am

Postby Softland » Tue May 11, 2010 11:53 am

We tested this and had no problem on windows 7 (64-bits), so looking around i've found this thread on the microsoft community - http://social.answers.microsoft.com/Forums/en-US/w7security/thread/5b5babc4-6af8-4197-8177-92c6b774c46f#83812c4a-cd1f-4620-a98f-46adf95e85fb - can any of you experiencing this problem try to troubleshoot based on the recommendations there and post the results here? Thank you



ymor
Posts: 1
Joined: Wed Jun 20, 2012 8:38 am

Postby ymor » Wed Jun 20, 2012 4:06 pm

I just upgraded to doPDF Version 7.3 Build 382, and this very same problem still

exists for me too, on Windows 7 Ultimate Edition (SP 1) - Version 6.1.7601 (x64).


At first it had seemed that the problem was happening only intermittently,

but after discovering this post, I can confirm that the problem only happens when

printing from IE (v9.0.8112.16421, 64-bit).


When printing from other browsers (such as Firefox or Chrome) or other appllications,

there is no problem at all.




Return to “General”