x
doPDF vs novaPDF
doPDFnovaPDF
Encrypt PDF filesNoYes
Sign PDF filesNo
Active PDF linksNoYes
PDF watermarksNoYes
compare all featuresпреземање

За Softland

Softland е приватна компанија за развој на софтвер основана во 1999 година. Нашата компанија сама ги развива своите софтверски производи и нуди комплетна палета услуги на софтверски развој по нарачка и консултантски услуги. Ние нудиме поволни, иновативни и практични решенија за операции на backup, канцеларија без хартија и експертски услуги во клиент/сервер софтверска архитектура и Интернет.

Softland во моментов е член на следните асоцијации:

Microsoft Certified Partner OISV SIP EnQuoted


Нашите Производи

Ние ги развиваме нашите софтверски производи во две различни области: backup на фајлови (Backup4all) и создавање преносни документи (novaPDF and doPDF).


Нашите услуги

Освен развој на нашите производи, ние вршиме комплетни услуги на софтверски развој, како и одржување на системите по имплементацијата. Нашите услуги вклучуваат менаџирање на проекти, софтверски дизајн, софтверски развој, контрола на квалитет, документирање и техничка поддршка.


Контактирајте со нас

Поштенска адреса
Softland SRL, str. Traian Grozavescu 2/1, 400305, Cluj-Napoca, ROMANIA

Email адреса
За прашања/предлози контактирајте со нас на: email


Get the latest news and updates about doPDF

You can stay up-to-date with the latest news about doPDF in several ways:

Other freeware programs you might be interested in

Softland (the company that develops doPDF) is also the maker of two other popular freeware programs, so if you like what we did with doPDF why not try them too: