version 6.1 doesn't complete output

Post here if you have problems installing or using doPDF.
rgp1842
Posts: 6
Joined: Tue Dec 09, 2008 5:31 pm

Postby rgp1842 » Wed Dec 10, 2008 12:37 am

I have been using doPDF version 5 for some time with no problems. I ignored the "if it ain't broke don't fix it" philosophy and decided to upgrade to version 6. Now it's broke!


I uninstalled version 5, and installed version 6.1 (downloaded yesterday). Now when I attempt to create a PDF from Word 2007 that worked fine on 5 yesterday, I only get about 25% of the page, and the rest is blank. I uninstalled 6 and reinstalled, then rebooted to refresh the driver. I'm using Vista X64.


What am I doing wrong?



rgp1842
Posts: 6
Joined: Tue Dec 09, 2008 5:31 pm

Postby rgp1842 » Thu Dec 11, 2008 3:39 am

I purged everything to dowith dopdf and softland from the registry and disk folders (including windows) - rebooted - installed 6.1.281 and it continues to fail. It fails on Word documents with bullet items. Sometimes it changes the bullets to some other symbol, sometimes it stops output at the first bullet, sometimes pdf reader gives an error message saying "abcdef+symbol?? font invalid".


I unstalled/purged all dopdf, installed 5.3.243 and everything works find again.



Softland
Posts: 1480
Joined: Thu May 23, 2013 7:19 am

Postby Softland » Thu Dec 11, 2008 12:06 pm

Hi, is it possible to send us that word 2007 document to info[at]dopdf[dot]com so we could troubleshoot it with the latest version? If there's an error in version 6 we'd like to fix it, but in here we had no problems printing from word 2007. Thank you.



rgp1842
Posts: 6
Joined: Tue Dec 09, 2008 5:31 pm

Postby rgp1842 » Mon Jan 19, 2009 3:52 am

I installed version 6.1.284 and it now processes properly the documents that failed on 6.1.281.


THANKS!



Softland
Posts: 1480
Joined: Thu May 23, 2013 7:19 am

Postby Softland » Mon Jan 19, 2009 12:23 pm

We had a bug in vista x64 that was fixed http://www.dopdf.com/forum/topic/minor-update-dopdf-61284 and somehow maybe that affected your printing too.




Return to “Troubleshooting”